تصویر کنار منو

آدینه‌ای متفاوت و پرنشاط برای کارکنان بیدبلند خلیج فارس / همایش پیاده‌روی خانوادگی و جشن بادبادک‌ها به مناسبت روز جهانی کودک

همایش بزرگ پیاده‌روی ویژه کارکنان شرکت پالایش گاز بیدبلند خلیج فارس و خانواده‌های آنان، همراه با جشن بادبادک‌ها به مناسبت روز جهانی کودک، صبح جمعه ۱۷ مهرماه ۱۴۰۵ در پارک جنگلی خارستان برگزار شد.
آدینه‌ای متفاوت و پرنشاط برای کارکنان بیدبلند خلیج فارس / همایش پیاده‌روی خانوادگی و جشن بادبادک‌ها به مناسبت روز جهانی کودک

 

به گزارش روابط عمومی شرکت پالایش گاز بیدبلند خلیج فارس، این همایش با همکاری اداره ورزش و جوانان و هیئت ورزش های همگانی شهرستان بهبهان، با هدف ترویج ورزش همگانی و ایجاد نشاط در میان کارکنان و خانواده‌های آنان برگزار شد. شرکت‌کنندگان از ساعت ۷ صبح در میدان اصلی پارک جنگلی خارستان گرد هم آمدند و پیاده‌روی خانوادگی را آغاز کردند. در راستای ترویج ورزش همگانی و فراهم‌کردن فرصت مشارکت خانواده‌های شهرستان بهبهان، حضور در این همایش و برنامه‌های آن برای عموم مردم آزاد بود و جمعی از همشهریان نیز در کنار خانواده کارکنان بیدبلند در این برنامه شرکت کردند. به مناسبت روز جهانی کودک، جشن بادبادک‌ها و اجرای نمایش عروسکی ویژه فرزندان همکاران نیز برگزار شد. این بخش از همایش با اهدای جوایز همراه بود و فرصتی برای تفریح کودکان در کنار خانواده‌هایشان فراهم کرد. در ادامه، کارکنان و خانواده‌های آنان با مشارکت در پاک‌سازی مسیر پیاده‌روی و فضای سبز پارک جنگلی خارستان، به جمع‌آوری زباله‌ها پرداختند تا توجه به پاکیزگی طبیعت نیز بخشی از این برنامه خانوادگی باشد.

 پیاده روی11

 

پیاده روی10


پیاده روی 42
پیاده روی 41
پیاده روی40
پیاده روی 39
پیاده روی 38
پیاده روی 37
پیاده روی 35

پیاده روی 33
پیاده روی 32
پیاده روی 31

پیاده روی26

پیاده روی12
پیاده روی9
پیاده روی8

پیاده روی6
پیاده روی5
پیاده روی4
پیاده روی3

پیاده روی25

پیاده روی21
پیاده ر20وی
پیاده روی18
پیاده روی16

پیاده روی22
پیاده روی15

۱۸ مهر ۱۴۰۵ ۰۸:۱۶
کد خبر : ۴۱۹

نظرات بینندگان

برای نظر دادن ابتدا باید به سیستم وارد شوید. برای ورود به سیستم روی کلید زیر کلیک کنید.